Google începe procedura de închidere a reţelei Google+

Google începe în câteva zile procedura de închidere a reţelei Google+.

Google va începe săptămâna viitoare procedura de închidere a reţelei de socializare Google+, compania pregătindu-se de suspendarea definitivă a acesteia, programată pentru luna aprilie, relatează joi Press Association. Înainte de închiderea definitivă a reţelei sale de socializare, programată pentru data de 2 aprilie, gigantul tehnologic nu va mai accepta crearea conturilor noi pe Google+ începând de la 4 februarie. Google+ a fost lansat în iunie 2011

Utilizatorii reţelei de socializare au fost sfătuiţi să descarce şi să salveze conţinutul personal încărcat pe Google+ înainte de data de închidere a serviciului. La 2 aprilie contul dumneavoastră Google+ şi orice pagină Google+ pe care aţi creat-o vor fi închise şi vom începe ştergerea conţinutului din conturile consumatorilor Google+, a informat Google. Procesul de ştergere a conţinutului conturilor consumatorilor Google+, paginilor Google+ şi a arhivelor albumelor va dura câteva luni, iar în această perioadă conţinutul ar putea rămâne activ, se precizează în anunţul companiei.

Citește și: 'Dreptul la uitare' nu poate fi impus motoarelor de căutare

Google a anunţat închiderea Google+ în luna octombrie, după ce o breşă descoperită anterior a expus informaţiile personale a unui număr până la 500.000 de persoane. Data stabilită iniţial pentru închiderea reţelei era august 2019, însă compania a decis modificarea acesteia pentru luna aprilie în urma apariţiei altei defecţiuni de software înregistrată pe această platformă. Deşi Google a decis să închidă versiunea generală a reţelei de socializare, aceasta va funcţiona în continuare pentru utilizatorii din cadrul companiilor care folosesc Google+ pentru G Suite, precizează Press Association.

Citește și: Grațiela Gavrilescu, anunț despre taxa auto pe poluare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel