Golf: Primă record pentru laureata US Open

Câştigătoarea Openului Statelor Unite la golf va primi duminică un cec în valoare de un milion de dolari (900.000 de euro), nou record pentru un turneu de Grand Slam din circuitul feminin, au anunţat organizatorii, citaţi de AFP.

Conform Federaţiei americane de golf (USGA), valoarea totală a premiilor pentru ediţia 2019 a US Open se ridică la 5,5 milioane dolari, în creştere cu 500.000 dolari faţă de anul trecut, din care un milion de dolari pentru învingătoare.

Decizia USGA a fost salutată de jucătoarele care vor participa la US Open 2019, începând de joi, la Charleston (Carolina de Sud). 'Este o veste excelentă, o măsură care era aşteptată de mult timp şi care arată că golful este un sport în plină ascensiune', a declarat americanca Lexi Thompson.

Federaţia din Statele Unite a mărit, totodată, cu 500.000 dolari, până la 12,5 milioane dolari, valoarea totală a premiilor de la turneul masculin US Open, programat între 13 şi 16 iunie la Pebble Beach (California|). US Open este cel mai bine dotat financiar dintre cele patru turnee de Mare Şlem din circuitul masculin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel