Golden buzz - Românii au talent, 12 aprilie 2019. Mihai Petre: Ești ca o fiară!

Românii au talent / Foto Facebook
Românii au talent / Foto Facebook

ROMÂNII AU TALENT, 12 APRILIE 2019. Vineri, la Pro TV, vom vedea ultimul golden buzz din sezonul #9suprem „Românii au talent”.

ROMÂNII AU TALENT, 12 APRILIE 2019. Smiley și Pavel Bartoș au găsit talentul care să-i reprezinte în acest sezon și sunt extrem de mândri de el.

ROMÂNII AU TALENT, 12 APRILIE 2019. „Wow, este senzație, mă leșină, m-a spart, e de-al nostru! Noi avem mare încredere în golden buzz-ul nostru și sperăm ca oamenii să-l ducă măcar până-n finală", va spune Smiley.

ROMÂNII AU TALENT, 12 APRILIE 2019. Mihai Petre, fascinat și el de moment, continuă: "Ne-ai zăpăcit! Mamma mia, ești ca o fiară!".

ROMÂNII AU TALENT, 12 APRILIE 2019. În cea de-a zecea ediție a celui mai tare show de divertisment vom vedea despre cine este vorba și cum arată reprezentația care i-a uluit pe toți: jurați, prezentatori și public.

ROMÂNII AU TALENT, 12 APRILIE 2019. Tot vinerea aceasta, vom afla și că Andi Moisescu a devenit expert în belly dance: "Începând din sezonul trecut, mi-am luat atestat de comentator profesionist pentru momentele de belly dance.". Din această calitate, dobândită cu un an în urmă, juratul va comenta numărul adus pe scenă de o concurentă care „izolează" foarte bine mișcările acestui stil de dans.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel