Godină prins cu 113 km/h. Mircea Badea: Huo! Iresponsabil complet

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a comentat, joi seară, la Antena 3, întâmplarea în urma căreia Marian Godină a rămas fără permis de conducere.

Mircea Badea a comentat, joi seară, postarea lui Marian Godină în care explică întâmplarea în urma căreia a rămas fără permis de conducere.

"Godină prins, auzi, cu 113 kilometri la oră în localitate. Huo! Iresponsabil complet. Deci Godină care este polițist și care este Cioloșist și care a scris cărți și ne explică nouă cu statul de drept. Huo! Marian Godină a rămas fără permisul de conducere și el nu e în stare să ia niciun examen și trebuie să stea trei luni. (...) De ce erai așa nerăbdător, Godină? Deci waze îi arăta că este și poliție, dar el probabil s-a gândit că Waze-ul îl arată pe el", a declarat Mircea Badea.

Citește și: Udrea și Bica, încă în închisoare. Laura Vicol, procedură: Ministrul Justiției nu poate să facă absolut nimic

"Drumul era destul de aglomerat și anevoios"

"Drumul era destul de aglomerat și anevoios și nu mai aveam răbdare să ajung odată acasă. Eram deja în județul Covasna, drumul era acum foarte liber și waze-ul îmi mai arăta că mai avem cam o oră până acasă. Același waze mi-arăta și că este poliție, motiv pentru care m-am uitat în bord să văd ce viteză am. N-am apucat, pentru că am văzut venind din față, din spatele unei combine de treierat, un mcv de poliție care a început să-mi facă flash-uri și a aprins girofarurile. M-am uitat spre Georgiana și i-am zis că pe mine mă opresc. Am oprit cât de repede pe dreapta, iar Loganul a întors și a oprit în spatele meu. Știam că aveam în jur de 100, dar nu știam dacă intrasem sau nu în vreo localitate și nici peisajul nu mă ajuta să-mi dau seama. N-am văzut dacă polițistul avea sau nu caschetă pe cap, dar l-am auzit când s-a prezentat și mi-a cerut actele. I le-am dat și m-a întrebat dacă știu de ce m-a oprit," a povestit Godină.

Citește și: Godină, prins cu 113 km/h în localitate. Herjeu: Mi-e o silă de lupii moraliști

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel