Godină-Dănileț, POZĂ de REVELION. Badea: Vă previn, E NENOROCIRE!

Mircea Badea
Mircea Badea

Polițistul Marian Godină a petrecut Revelionul alături de judecătorul CSM, Cristi Vasilică Dănileț, potrivit unei poze publicate pe Facebook. Mircea Badea a comentat, miercuri seară, în emisiunea ”În Gura Presei”, această întâlnire. 

”Am rămas ușor marcat. Am văzut o imagine în noaptea de Revelion, aia cu ăia doi. Doamne ferește! Dacă nu ați văzut această imagine, vă previn, este nenorocire. Nu există așa ceva pe pământ! Marian Godină a distribuit postarea publicată de Cristi Dănileț, pe 31 decembrie, la 23:31, sunt la perdeluță ca Băsescu. Cristi Dănileț este împreună cu Marian Godină în Vatra Dornei. Dă-mă dracu! << Aho, aho!! Primul urător pe anul acesta....! Dănileț fără robă și Godină fără mască >> Dar Godină de ce are mască? E Batman? E clovn? Când te uiți așa, asta este o imagine din statul de drept: un aproape milițian cu un departe judecător, înfrățiți la o perdeluță, într-un mod bizar de Revelion, lui Godină îi iese din cap o steluță roșie bolșevică.” a spus Mircea Badea, miercuri seară, la Antena 3. 

(w670) 

În emisiunea ”În Gura Presei”, această poză l-a inspirat pe Mircea Badea, care a spus Plugușorul: ”Aho, aho, copii și frați, lângă boi vă alăturați”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel