Go Vegan! Beyonce şi Jay-Z, campanie motivațională pentru fani

Beyonce şi Jay-Z au început o campanie pentru fanii care devin vegani.

Cântăreţii americani Beyonce şi Jay-Z le oferă fanilor şansa de a câştiga bilete pe viaţă la concertele lor dacă aceştia adoptă o dietă vegană pentru o perioadă de cel puţin o lună, informează Reuters. Renumita artistă americană a anunţat acest concurs prin intermediul unui mesaj publicat miercuri seară pe contul ei de Instagram, urmărit de 123 de milioane de fani, pentru a sprijini Greenprint Project, o iniţiativă ce îi încurajează pe oameni să îşi reducă amprenta de carbon prin adoptarea unor diete bazate pe fructe şi legume.

Citește și: Crimă pe linia de tramvai 25. Bărbat împins pe șine

Reducerea impactul de mediu asupra planetei

Beyonce a anunţat că va mânca de acum înainte doar mic-dejunuri vegane şi va elimina complet carnea din alimentaţia sa în toate zilele de luni, în timp ce Jay-Z a promis că două dintre mesele sale zilnice vor fi vegane. Noul proiect a fost creat de consilierul personal al cântăreţei Beyonce, Marco Borges, care a publicat o carte în luna decembrie, 'The Greenprint', în care sunt explicate dietele sale vegane şi programul său de exerciţii fizice. Beyonce şi Jay-Z au scris prefaţa acestui volum.

Potrivit unui studiu publicat în revista Science în iunie 2018, evitarea cărnii şi a produselor lactate din alimentaţie ar reprezenta cea mai amplă metodă pentru a reduce impactul de mediu asupra planetei noastre, întrucât ar reduce irigaţiile, emisiile de gaze de origine animală, procesarea alimentelor şi transporturile. Potrivit regulamentului acestui concurs insolit, orice fan care devine vegan timp de o lună poate să primească două bilete la unul dintre concertele susţinute în turnee de Beyonce şi/sau Jay-Z în următorii 30 de ani.

Citește și: Tratament balnear 2019 - bilete pentru salariați și pensionari. Condiții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel