EXCLUSIV  Goțiu - Palada, bătaie B1. BOMBA pentru PSD și adevăratul câștigător

După scandalul dintre Mirel Palada și Mihai Goțiu, au fost voci care au spus că senatorul USR a făcut mare tam-tam, deși nu a suferit traumatisme severe. Alte voci au condamnat ferm atacul din platoul B1tv.

DC News l-a contactat pe conf. univ. dr. Hanibal Dumitrașcu pentru a afla cine a câștigat, de fapt, ca imagine, după această agresiune fizică pe care unii spun că Mihai Goțiu a exploatat-o la maximum pentru capital politic.

[citeste si]

"Îmi pare rău că Mirel Palada a ajuns în această situație. Sunt absolut convins că a fost provocat, dar acest lucru nu scuză că a fost violent. Din păcate, ca imagine, tot senatorul care doarme prin Parlamentul României va avea de câștigat. Este o veritabilă gură de oxigen pentru imaginea lui. Nu cred că Mihai Goțiu a ieșit șifonat. Cred că persoanele care oricum aveau simpatii față de el, acum și le-au întărit și mai mult", ne-a spus profesorul.

Mirel Palada, deși este purtător de cuvânt al Partidului România Unită, este asociat în continuare cu PSD. Ca atare, au fost voci care au profitat de ocazie și au spus că în Partidul Social Democrat dreptatea se face cu pumnul, ignorând faptul că Mirel Palada nu mai are treabă cu acel partidul unde lider este Liviu Dragnea. Amintim că sociologul a fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta.

"Mirel Palada este asociat cu PSD. Cred că acest episod va avea un efect prost asupra partidului, dar depinde de cât de mult mass-media va ține scandalul pe prima pagină. Dacă episodul va ține o zi-două, nu va afecta prea mult PSD, dar dacă se va lungi și se va face un capăt de țară și un caz exemplar, este posibil să fie afectată și imaginea PSD", a mai zis psihologul în exclusivitate pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel