Giurgiu: Doi cetăţeni din Sri Lanka, depistaţi ascunşi într-un tren

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Giurgiu au depistat doi cetăţeni din Sri Lanka, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Bulgaria, ascunşi într-un tren.

Potrivit ITPF Giurgiu, în data de 24 decembrie, în jurul orei 13,30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu feroviar, pe sensul de ieşire din ţară, în urma controlului efectuat de către poliţiştii de frontieră asupra unui tren care circula pe ruta Bucureşti- Sofia, au fost descoperite ascunse, în toaleta unui vagon, două persoane, o femeie şi un bărbat.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele descoperite ascunse sunt cetăţeni din Sri Lanka, în vârstă de 46 de ani. Aceştia au declarat că intenţionau să ajungă în Grecia pentru a se angaja. În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar persoanele au fost predate la Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Giurgiu, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel