Giurgiu: Bărbat din municipiu cercetat după ce a distrus bunurile din locuinţă şi şi-a agresat soţia

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din municipiul Giurgiu este cercetat penal pentru violenţă în familie, pe numele lui a fost emis un ordin de protecţie provizoriu şi nu are voie să se apropie la mai puţin de o sută de metri de soţia lui după ce a agresat-o şi a distrus bunurile din locuinţă.

"Poliţia Municipiului Giurgiu, a fost sesizată telefonic de către o femeie de 51 ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu, în urma unor discuţii contradictorii cu soţul său, un bărbat de 55 de ani, acesta a agresat-o fizic, lovind-o cu pumnii de mai multe ori la nivelul corpului. În urma verificărilor a fost constatat faptul că soţul femeii, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic, spărgând totodată şi toate bunurile din casă. Violenţele au continuat cu injurii şi alte lovituri timp de două zile la rând motiv pentru care femeia a cerut sprijinul poliţiştilor", se arată într-un comunicat de presă emis joi de IPJ Giurgiu.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au făcut o evaluare a riscului şi au stabilit faptul că există un pericol iminent faţă de femeia în cauză, motiv pentru care pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecţie provizoriu, stabilindu-se ca acesta să păstreze o distanţă minimă de o sută de metri faţă de soţia sa.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se vor efectua cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel