Giurgiu: Cetăţean grec cercetat pentru tăinuire după ce a fost depistat la frontieră cu un autoturism căutat

Un cetăţean grec în vârstă de 36 de ani este cercetat pentru tăinuire după ce a fost depistat de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în timp ce încerca să introducă în România un autoturism căutat de autorităţile din Grecia. 

'La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, un cetăţean grec, în vârstă de 36 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Tiguan, fabricat în anul 2015. În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Grecia, la data de 26 septembrie 2019.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul din Grecia şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi', se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de ITPF Giurgiu. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 117.500 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Punctului de Frontieră Giurgiu până la finalizarea cercetărilor, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel