Giuliani. Pleșoianu: ”Să înțelegem exact cine e!”. Badea: ”Vor simți efectele curând”

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, scrie, cine este Rudolph Giuliani. Mircea Badea, care de multe ori a spus că este mândru că l-a votat pe Liviu Pleșoianu, a avut o remarcă în urma acestei postări. 

Iată postarea lui Liviu Pleșoianu: 

”Să înțelegem exact cine este Rudolph Giuliani, cel care critică ferm abuzurile SRI-DNA:

- Deși nu se ridică nici pe departe la înălțimea mega-magistraților Laura Codruța Kovesi, Augustin Lazăr sau Dănileț, Rudolph Giuliani este cel care a destructurat MAFIA din New York, devenind tocmai din acest motiv cel mai cunoscut procuror din SUA! În iunie 1983, când prelua mandatul de procuror al districtului sudic din New York, Giuliani afirma că principala sa prioritate va fi înfrângerea organizațiilor de crimă organizată. La mai puțin de doi ani, în februarie 1985, Giuliani reușea arestarea și punerea sub acuzare a capilor celor 5 FAMILII ale mafiei italienești: Phil Rastelli și Anthony Indelicato (Familia Bonanno); Carmine Persico și Ralph Scopo (Familia Colombo); Paul Castellano (Familia Gambino); Anthony Salerno și Gennaro Langella (Familia Genovese); Anthony Corallo, Salvatore Santoro și Christopher Furnari (Familia Lucchese). La finalul procesului, TOȚI capii mafiei italienești din New York au primit condamnării la închisoare pe viață!

- Deși a mai instrumentat și celebrul dosar „Pizza Connection" (tot împotriva MAFIEI, atunci când a destructurat un lanț uriaș de trafic de droguri de mare risc – heroină și cocaină), deși a obținut condamnări ale unor personaje celebre (politicieni și cazuri de corupție pe Wall Street), Rudolph Giuliani este atât de mic pe lângă PROTOCOLarul George Maior...

- Deși nici nu poate visa să se apropie de performanțele super-primarului și ultra-Președintelui Iohannis, Rudolph Giuliani a exercitat două mandate de primar al New-York-ului (8 ani). Care a fost primul lucru pe care l-a făcut? A redus drastic infracționalitatea, într-un oraș considerat extrem de periculos la acea vreme! Câteva exemple concludente: omorurile au scăzut cu 60,2%, jafurile cu 48,4%, spargerile cu 45,7%...

- Deși e atât de puțin important ca personalitate în comparație cu corifei precum Ioana Ene Dogioiu, Rareș Bogdan sau Cosette Chichirău, Rudolph Giuliani este în zilele noastre avocatul personal al lui Donald Trump. Deși nu poate egala nivelul de inteligență al ilustrului lider politic Barna (președintele USR), Giuliani (nu „Juliani", cum scria semisfertodoctul Barna) e omul de încredere al Președintelui SUA.

...Atât.”

Mircea Badea a făcut următoarea observație: ”Nici nu e important să înțeleagă hitleriștii cine e. Important e că vor simți efectele foarte curând”.

Amintim că Rudolph Giuliani i-a trimis o scrisoare președintelui Klaus Iohannis. Vezi aici scrisoarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel