EXCLUSIV  Giuliani, avocatul lui Trump care i-a scris lui Iohannis, în România. Dancu: Când s-a decis vizita

Trump
Trump

Consulul general al României la New York, avocatul Cătălin Dancu, a declarat la Interviurile DC News că avocatul lui Trump, Rudolph Giuliani, va veni în București pentru  conferințe pe teme de securitate. 

Cătălin Dancu  a spus că i se pare firesc ca Rudoplh Giuliani să se exprime despre România, având în vedere că va veni în curând la București, referindu-se la scrisoare pe care acesta i-a trimis-o lui Klaus Iohannis referitor la justiție.

"Mi se pare un lucru destul de firesc, dar pe dumneavoastră v-a frapat pentru că vine din partea unei mari personalități americane. Giuliani este erou american după atentatele de la 11 septembrie. Este o icoană în New York. Este unul dintre cei mai buni specialiști americani în domeniul de securitate. Vă pot spune că am fost contactat de reprezentații săi pentru organizarea la București a două conferințe cu tema protecției datelor cu ocazia preluarii președinției Consiliului UE de către România”, a spus Cătălin Dancu.

Americanii, interesați de protecția datelor României

Cătălin Dancu a adăugat că Rudolph Giuliani va veni în România înainte ca țara noastră să preia președinția Consiliului UE. "Americanii sunt foarte preocupați ca România să nu devină o țintă în domeniul cyber și Guliani, care are și o firmă specilizată, vrea să vină la București pe această temă. Cred că va veni până ala sfârșitul anului", a adăugat consulul.

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal şi fost primar al oraşului New York, a transmis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis şi altor oficiali români în care cere verificarea protocoalelor PG-SRI şi stoparea presiunilor asupra judecătorilor.

Iată aici discuția cu Cătălin Dancu, consulul României la New York:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel