EXCLUSIV  Gino Mario Iorgulescu, victimă sau criminal? Cum se răzbună banii făcuți ușor

Iorgulescu
Iorgulescu

Gino Mario Iorgulescu. A studiat la Webster University Geneva, a învăţat la Institut auf dem Rosenberg, trăiește în Geneva. Omoară în România. 

Cei care sunt speriați că sunt morți pe șosele cât într-un război cer școlilor să facă educație rutieră. Uite că ajunge omul la Webster University și tot nu știe să citească două cifre de pe un indicator.  Degeaba plătesc părinții școli înalte dacă în cei șapte ani petrecuți în limuzina de acasă nu i-ai văzut oprind, pe roșu, la semafor.   

După 90, când apăruseră mașinile tari în România, un puști care primise cadou bolidul, la majorat, s-a oprit într-un stâlp, pe Bd. Regina Maria. Părinții jeleau în fața camerelor de filmat: noi l-am ucis, că i-am luat mașină scumpă, mai bine îi cumpăram un restaurant. Banii făcuți ușor se răzbună, mai devreme sau mai târziu. Din păcate, fac și victime colaterale.

Pe pagina de FB a lui Gino, printre poze pe yacht sau lângă Aston Martin, se confruntă două tabere. Unii dintre cei care îl înjură, explică și de ce n-a făcut accidentul în Elveția, ci în România :”Pt cei ce il apara mai mult sau mai putin pe criminalul asta. Ganditi-va doar ca voi sau cineva din familia voastra circulati regulamentar pe drumurile publice si vine unu ca asta si te omoar un.....,plin de impresii care sfidează tot pt ca el crede ca banii rezolva totul si tati are grija de asta... atunci ce parerea a ti avea? Parerea mea este ca sistemul este in primul rand de vina, pt ca degeaba ai bani in fata legii daca legea nu s-ar vinde”. 

Alții îl susțin, cu toate păcatele lui: ”Sfânta Fecioară Maria sa te aiba in paza ei Mario ! O sa fie bine ! Lupta pentru viata ta , fii puternic !”. Cum se vede, mașina a fost. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel