Gina Pistol și Smiley fac nuntă. Totul despre marele eveniment: "Petrecere în aer liber și grătar fără mici"

Gina Pistol a vorbit despre nunta cu Smiley. Iată ce spune aceasta despre marele eveniment. 

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai discrele cupluri din showbiz-ul românesc, dar cu toate acestea, sunt foarte iubiți de fanii care abia așteaptă ca cei doi să se căsătorească și să-și întemeieze o familie. 

Deși Smiley nu a făcut încă pasul cel mare și nu i-a oferit inelul Ginei, are deja pregătite toate detaliile în ceea ce privește marele eveniment.

Ce spune Gina Pistol despre nuntă

„Plângeam de dorul său. Mi-a fost dor, 2 luni. E prima oară în viața mea când mi-a fost dor mare de casă, de omul drag. Am vorbit cu el despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar mama. Când mă voi mărita, o să fac o petrecere în aer liber, fiecare vine îmbrăcat cum vrea. Voi face un grătar fără mici! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problemă că sunt nemăritată la vârsta asta!", a declarat Gina Pistol în urmă cu ceva timp, la Xtra Night Show.

Cum a făcut Smiley anunțul relației cu Gina

„Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea.", a declarat Smiley pentru unica.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel