Gigi Becali va lipsi de la funeraliile mătuşii sale

Gigi Becali nu va fi prezent la înmormântarea mătuşii sale, întrucât cererea sa de învoire pentru a participa la funeralii a fost respinsă vineri de conducerea Penitenciarului Jilava, potrivit declarațiilor unor oficiali ai Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) pentru Mediafax.

Solicitarea lui Gigi Becali a fost respinsă pe motiv că nu au fost îndeplinite condiţiile legale necesare pentru admitere, au precizat sursele citate.

Înainte ca solicitarea să fie depusă, avocatul lui Gigi Becali, Pavel Abraham, declara pentru Mediafax, că finanțatorul echipei Steaua va cere învoire pentru o zi sau două, în funcţie de cum se aprobă, pentru a putea participa la funeraliile mătuşii sale.

Cererea de învoire a lui Gigi Becali va fi însoțită de certificatul de deces al femeii, dar şi de documente care atestă gradul de rudenie dintre Gigi Becali şi mama fraților Becali, Ioan și Victor, a mai precizat avocatul Abraham, potrivit căruia în astfel de situaţii, şi mai ales în raport de persoana condamnatului, penitenciarul nu ar avea de ce să nu aprobe permisia într-o astfel de situaţie.

Everdichia Becali, mama fraţilor Ioan şi Victor Becali - verii lui Gigi Becali - a fost găsită moartă, joi seară, în piscina reşedinţei din Pipera, judeţul Ilfov. Conform familiei Becali, înmormântarea va avea loc sâmbătă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel