Gigi Becali va face biserică în baza sportivă a FCSB. Tudor, noul director sportiv

Alexandru Tudor este noul director sportiv al FCSB-ului, despre care Gigi Becali a declarat că va superviza tot, ”va fi ochii mei la echipa!”.

Gigi Becali a declarat că Alexandru Tudor va fi o parte importantă a clubului roș-albastru pentru că se va ocupa de Academia clubului. Patronul roș-albaștrilor a făcut declarațiile după ce s-a văzut cu Alexandru Tudor (47 de ani) pentru a alege locul viitoarei biserici pe care o va ridica în mijlocul cantonamentului FCSB din Berceni.

”O să facem și o mică bisericuță aici, în cantonament. M-am consultat și cu el. Unde este rugăciune, acolo Dumnezeu ajută. Eu fac și acasă la mine un mic paraclis. Și la palat fac, am depus actele. Aici se va face Liturghie în fiecare zi. Eu nu-i oblig pe jucători, fiecare face ce vrea. Eu vreau doar ca Sfânta Liturghie să se facă aici, că Dumnezeu le rezolvă pe toate", a spus Gigi Becali.

Alexandru Tudor, primele măsuri la FCSB

„Tudor va fi supervizor aici la academie. El știe multe lucruri despre academii. Acum am aflat că știe foarte multe lucruri. Știe și despre administrarea clubului. Știe cum trebuie să fie udată iarba, ce viteză are mingea în funcție de cât de udă e iarba. În plus, e un om deștept și corect. În primul rând a contat că e bisericos. Dacă nu mergea la biserică, nu mă gândeam la el. Mă întâlnesc cu el în fiecare zi la biserică. Programul lui va fi în fiecare zi după ora 10.30, că el dimineața merge la biserică. Așa a vrut Dumnezeu să vină el aici".

„În camere nu mai există televizoare. Asta a fost ideea lui Tudor. Dacă jucătorii vor să se uite la televizor, să se ducă fiecare în sală. Camera e doar de odihnă, nu pentru televizor", a adăugat Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel