Gigi Becali și FCSB, amenzi consistente la Comisia de Disciplină a FRF

Comisia de Disciplină a FRF l-a sancționat pe Gigi Becali cu o sumă consistentă pentru unele declarații.

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis sancţionarea finanţatorului Gigi Becali cu o penalitate sportivă de 15.000 de lei şi cu 5.000 de lei a grupării FCSB în urma declaraţiilor sexiste făcute de omul de afaceri. 'În temeiul art. 54 alin. 1 din Regulamentul Disciplinar al FRF/LPF se sancţionează pârâtul George Becali cu penalitate sportivă în cuantum de 15.000 lei. În temeiul art. 54 alin. 1 din Regulamentul Disciplinar al FRF/LPF se sancţionează pârâtul Fotbal Club FCSB SA cu penalitate sportiva în cuantum de 5.000 lei', se arată în soluţia Comisiei de Disciplină publicată, marţi, pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Comisia de Disciplină a FRF a fost sesizată la sfârşitul anului trecut de secretarul general al Federaţiei Române de Fotbal, Radu Vişan, în urma unor declaraţii discriminatoare la adresa femeilor făcute de Gigi Becali. La 20 decembrie 2018, Gigi Becali a comentat la postul de televiziune Pro X anunţul UEFA prin care tuturor cluburilor din Europa le-a fost recomandat să îşi înfiinţeze echipe de fotbal feminin:

'Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu? Am şi eu păcatele mele. Dar lucruri nefireşti nu fac. Nu! Asta e aliniere la ideile lui Satan. Fetele să joace handbal, baschet... Cum să joace o femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal. Femeia a fost făcută de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul şi fotbalul le schimonosesc pe femei'.

Citește și: Liga I - Final de sezon regulat. Cum arată CLASAMENTUL înainte de Play-Off



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel