Gigi Becali se răzbună pe Alexandru Ioniță: Bă, tu eşti fotbalist?

Alexandru Ioniță, dorit în trecut de Gigi Becali nu vrea să își prelungească înțelegerea cu Astra Giurgiu. Becali spune că l-a dorit, însă cel mai probabil fotbalistul ar putea ajunge în Liga a 2-a. 

Becali a vorbit despre posibilitatea avută în trecut de a-l lua pe jucător. FCSB l-a dorit, însă Ioniţă a refuzat categoric această posibilitate, având rivala Rapid în suflet. Declaraţiile date ulterior de Ioniţă par că l-au deranjat pe Gigi, care acum a găsit momentul perfect să "se răzbune".

"El nu vrea să semneze prelungirea cu Astra. Mai are un an de contract, o să rămână pe bară. Când o să îl vezi peste 2-3 ani, e în divizia B, ia 2000 pe lună. Se alintă, o tâmpenie, cum adică el e anti-Steaua? Bă, tu eşti fotbalist! Când joci fotbal, te gândeşti la familie. Astra cere 1 milion pe el, iar CFR nu va da niciodată. Eu dădeam, îl ţineam 1-2 ani maxim şi îl dădeam mai departe. El nu era de Barcelona, dar în Arabia putea ajunge. Sau la o echipă mai mică din Spania sau Italia. Ar fi luat 600.000 de euro pe an, aşa o să rămână acolo", a spus Becali, la Digi Sport Matinal.

"Mi-aş fi dat cinci ani din viaţă să nu ia titlul Steaua", spunea cu lacrimi în ochi jucătorul Astrei în primăvară, după confuntarea din penultima etapă, în care vicecampioana se impunea la Giurgiu, pentru ca apoi, la câteva săptămâni distanţă să spună că mai bine s-ar lăsa de fotbal decât să îmbrace tricoul FCSB. Ulterior, au venit o serie de declaraţii "acide" la adresa roş-albaştrilor, inclusiv legenda din Ghencea, Helmuth Duckadam, declarându-se extrem de deranjat de atitudinea jucătorului, relatează digisport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel