Gigi Becali, prima reacție după condamnarea verilor săi

Frații Becali se întorc la închisoare, după sentințele date marți, 20 februarie. Gigi Becali a oferit declarații marți seară.

Victor Becali a primit o condamnare de cinci ani şi opt luni de închisoare în dosarul în care era acuzat că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu. La rândul său, Geanina Terceanu a fost condamnată la șapte ani de închisoare. Ioan Becali a fost condamnat la șapte ani şi patru luni închisoare, în timp ce Cristian Borcea a fost achitat de magistraţi.

Declarații Gigi Becali

Marți seară, Gigi Becali a declarat că "ei se duc acum (n.r. la închisoare) fac două luni. Cer eliberare condiționată". "Nu erau revoltați, erau pregătiți. (...) Le-am spus să treacă cu bine peste asta. Ei au spus ne așteptam. Aveau bagajele făcute, s-au dus oamenii, s-au prezentat și cu asta basta", a spus Gigi Becali.

"Eu am făcut pușcărie. Nu e ușor. Vă spun punctul meu de vedere. (...) Când faci una, după... e adevărat că e greu să stai fără nevasta ta, copiii tăi, mama ta. Prima e mai greu, a doua oară ești obișnuit", a mai spus Gigi Becali.

"Giovanni era plecat la Constanța și, când a auzit, imediat s-a prezentat la prima secție. Că așa spune legea, prima secție de Poliție. Probabil, ori la Poarta Albă, ori la Slobozia. Nu știu unde. Victor s-a prezentat la Rahova", a declarat acesta.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel