Gigi Becali, ofertă pentru doi jucători

Gigi Becali
Gigi Becali

Claudiu Niculescu ar vrea să-i păstreze la FC Voluntari pe Marian Pleașcă și Daniel Benzar, jucători împrumutați de la Steaua. 

FCSB i-a împrumutat în iarnă la FC Voluntari pe Marian Pleașcă (28 de ani) și Daniel Benzar (20 de ani), jucători care l-au impresionat pe antrenorul Claudiu Niculescu.

Dacă în cazul lui Pleașcă situația poate fi una ușor de rezolvat pentru ilfoveni, în cazul lui Daniel Benzar lucrurile sunt mai complicate pentru că este privit ca un jucător de mare viitor, pe care Gigi Becali ar vrea să obțină mulți bani. 

Ar vrea să-i păstreze 

Managerul Dan Leasă, de la FC Voluntari a fost mulțumit de evoluțiile celor doi jucători

"Consider că am făcut două transferuri importante, pentru că ambii fotbalişti veniţi de la Steaua s-au descurcat foarte bine, iar pe noi ne-au mulţumit evoluţiile lor.Daniel Benzar este un fotbalist de mare viitor, iar experienţa lui Marian Pleaşcă şi-a spus cuvântul aici la noi la echipă. O să discutăm în vară cu Gigi Becali să vedem dacă putem să obţinem de la dânsul acordul unei prelungiri de împrumut, iar apoi o să discutăm şi cu cei doi băieţi. Depinde foarte mult şi dacă ei mai doresc să joace la noi, dar eu consider că este mai bine să rămână la noi deoarece aici vor avea sigur şansa să evolueze constant. Însă e clar că noi îi vrem şi din vară pe cei doi jucători", a spus Leasă pentru Fanatik.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel