Gigi Becali: Iubesc homosexualii

gigi becali
gigi becali

Se pare că Gigi Becali vrea cu orice preț să demonstreze că nu este homofob sau rasist, așa cum a fost acuzat în mai multe rânduri. 

[caption id="attachment_238913" align="alignleft" width="310"] foto: mediafax[/caption]

Pentru a demonstra că nu face discriminări, Becali şi-a schimbat radical discursul faţă de acum câţiva ani, scrie gsp.ro

"Vă anunţ ceva în premieră. Iubesc homosexualii la fel cum îi iubesc şi pe ceilalţi oameni. Ca oameni îi iubesc, dar continuu să cred că ceea ce fac ei e înjositor. Iubesc la fel şi albul şi negrul, la milimetru, în aceeaşi măsură. Iubesc şi ţiganii, păi, n-aţi văzut că cei mai importanţi ţigani sînt prietenii mei cei mai buni, au fost la mine la palat, mi-au făcut cadouri, cum să fiu eu rasist", a declarat Becali.

"Eu iubesc oamenii indiferent de etnia sau de orientarea lor sexuală, iar dacă mai fac cîteodată anumite declaraţii asta nu înseamnă că sînt rasist, înseamnă că mai glumesc", a adăugat patronul Stelei, care în trecut a refuzat inclusiv un transfer din cauza faptului că presa dezvăluise că fotbalistul pe care Steaua îl avea în vizor, bulgarul Ivanov, era acuzat că ar fi gay.

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a luat poziție față de declarațiile făcute în urma evenimentelor de la sfârșitul meciului dintre Steaua și CFR Cluj de Asztalos Csaba Ferenc, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Victoria Stelei în fața campioanei en-titre CFR Cluj l-a determinat pe managerul echipei din Ghencea, Mihai Stoica sa faca un nou gest care ar putea fi considerat o provocare la adresa comunității maghiare din România. Imediat după finalul partidei, oficialul stelist a impilat drapelul României în fața porții la care s-au apărat în cea de a doua repriză CFR-ul.

Conducerea Stelei și-a exprimat anterior în mai multe rânduri convingerea ca echipa CFR-ului este una deservită maghiarilor, însuși Gigi Becali, anunțând că formația pe care o conduce nu va mai permite “ungurilor” să câștige campionatul, cu referire vădită la clubul patronat de Arpad Paszkany.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel