Urmărește emisiunea live


Gigi Becali, din spatele gratiilor: Am uitat cine era fostul Becali

becali1-310x207
becali1-310x207

Fostul europarlamentar, Gigi Becali, este revoltat că nu a obținut aprobarea de a petrece câteva zile alături de familia sa în perioada Sărbătorilor de Iarnă, dar deja știe ce va face după ce își va ispăși pedeapsa.

Într-un interviu din spatele gratiilor, acordat pentru România TV, Gigi Becali a vorbit despre durerea pe care o simte în ziua de Crăciun.

"Scrie în lege că trebuie să-mi dea 30 de zile libere pe an. M-am comportat frumos, am respectat toate legile voastre, am intrat în toate programele de reeducare. Daţi-mi şapte zile, daţi-mi una să-mi văd nevasta şi copiii. Aici e durerea, în rest nu am nicio treabă. M-am acomodat în trei secunde şi eu sunt deţinut la ora asta, am uitat cine era fostul Becali. Eu sunt deținut și aicea sunt. Eu m-am învăţat cu puşcăria imediat", a declarat Gigi Becali pentru România TV.

Prin urmare, Gigi Becali şi-a petrecut noaptea de Crăciun vorbind la telefon cu soţia sa, pe care a încurajat-o şi căreia i-a spus că, deşi nu este acasă, vrea ca fiicele lor să se bucure de toate cadourile pe care şi le doresc.

Din nefericire pentru Gigi Becali, nevoit să petreacă primul său Crăciun departe de familie, el a început prea târziu să se implice în activităţile desfăşurate în închisoare și nu a reușit să parcurgă toate etapele până la întrunirea comisiei care evaluează activitatea unui deținut. Recompensa mult dorită, de a fi alături de familie, ar putea fi primită după o nouă întrunire a comisiei, care va avea loc în ianuarie, anul viitor.

Planul lui Gigi Becali după perioada de detenție

Finanțatorul echipei Steaua a mărturisit și care va țelul său după ce își va ispăși pedeapsa în penitenciar: "Când voi ieşi de aici ţelul şi misiunea mea va fi mântuirea neamului. Nu mântuire materială, ci spirituală", a declarat Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel