Urmărește emisiunea live


Gigi Becali cere 20 de milioane de euro pentru un jucător

Gigi Becali l-ar vrea pe Viorel Moldovan la FCSB
Gigi Becali l-ar vrea pe Viorel Moldovan la FCSB

Evoluția entuziasmantă a lui Florinel Coman (21 de ani) din partida FCSB – Dinamo l-a făcut pe Gigi Becali să crească, se pare, prețul de la care pornesc negocierile pentru vânzarea mijlocașului.

Dacă în vară părea dispus să îl cedeze pentru o sumă de aproximativ 15 milioane de euro, acum Becali cere cu 5 milioane de euro mai mult. Site-ul sport.ro notează că mijlocașul care a impresionat la Campionatul European U21 din urmă cu câteva luni nu pleacă de la FCSB pentru mai puțin de 20 de milioane de euro. Acesta este prețul de la care pornesc licitațiile. Mai mult, Giovanni Becali, vărul lui Gigi Becali, a adus în tribunele Arenei Naționale, la partida FCSB - Dinamo, scouteri de la mai multe cluburi importante din Europa, printre care Manchester City sau Chelsea. Visul lui Gigi Becali de a vinde un fotbalist pe multe milioane de euro poate fi, acum, mai aproape de realizare.

Florinel Coman a fost dorit de-a lungul timpului de cluburile mari din Portugalia, Sporting și Benfica, dar la un moment dat s-a scris că ar fi și pe lista lui Chelsea. Mijlocașul mai are e așteptat dacă vrea să ajungă pe Stamford Bridge. Chelsea are interdicție la transferuri până vara viitoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel