Gigi Becali, anunț despre Academica Clinceni. ”Me îmi place să primesc cununa”

Gigi Becali spune că va continua colaborarea cu Academica Clinceni, dar că nu este echipa sa.

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va continua colaborarea cu gruparea Academica Clinceni şi după ce aceasta a promovat în Liga I, dar a precizat că nu este echipa sa.

"Eu respect legile lui Dumnezeu, legile României şi toate regulamentele din fotbal. Eu nu fur şi nici nu încalc. Clinceni a promovat în A, până acum eu le dădeam bani la jucători, dar acum o să spun la revedere, niciun ban. O să mai fie colaborare, dar nu le mai dau niciun ban, le daţi voi salarii la jucători, iar când joacă cu mine nu îi mai băgaţi pentru că nu vreau să am probleme. Eu nici nu îl cunosc pe primar. Eu respect legile şi dacă spun că nu ai voie să ai două echipe, nu am. Păi dacă eu voiam să fac, cumpărăm meciul de la Iaşi şi eram campion acum, dar nu am vrut să fac asta pentru că mie îmi place să primesc cununa", a declarat Becali.

FCSB are 9 jucători împrumutaţi la gruparea Academica Clinceni, cărora le plătea salariile până în acest moment: Cristian Andrei, Ionuţ Dinu, Mihailov Mitrov, Ovidiu Horşia, Alexandru Nicola, Cristian Dumitru, Vlad Mihalcea, Robert Ion şi Salvatore Marrone.

Academica Clinceni, echipă care a promovat anul acesta în Liga I, a primit licenţă din partea Federaţiei Române de Fotbal şi dreptul de a evolua pe prima scenă.

Citește și:

Gigi Becali: "Să vină un ministru de armată care să nu permită mizeria asta"

Bogdan Andone - primele declarații ca antrenor la FCSB

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel