Gigi Becali, anunțul zilei privind Steaua

Gigi Becali a  declarat că miercuri este ultima zi în care "Steaua" rămâne cu acest nume.

"De joi, Steaua se va numi FCSB. Dar în maximum 1 ani va redeveni Steaua. Eu am schimbat numele ca să nu mai fie probleme şi discuţii. Judecătoarea încă nu a dat motivarea deciziei. Trebuia s-o dea după 30 de zile, dar nu s-a dat încă. Cu Steaua nu te joci. Cei de la Registrul Comerţului mi-au spus că puteam să nu schimb numele. Ei mi-au spus că Instanţa a spus că se anulează marca, dar că acest termen nu există. Cum să anulezi? Ce înseamă asta?", a spus Gigi Becali la TV Sport.ro.

Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, a anunţat că mâine se va schimba numele echipei Steaua şi că echipa lui Becali va avea palmaresul din 2003 încoace.

[citeste si]

"De mâine, FCSB va figura în registre. Va fi numele oficial al echipei fostă Steaua. Din păcate ăsta este adevărul, palmaresul va fi cel din 2003, pentru că pe certificatul de înregistrare a acestei firme apare 2003. Va lua palmaresul doar din 2003", a spus Emilian Hulubei, preşedinte AFAN la TV Digi Sport.

"Trebuie să-şi vadă de treaba lui. Dacă nu te pricepi, nu vorbi. Noi continuăm istoria şi tradiţia echipei Armatei. Asociaţia a preluat palmaresul de la Armată, iar eu am luat de la Asociaţie. Palmaresul e la FCSB", a replicat Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel