Gigi Becali, analiza jucătorilor după meciul cu CFR: Mă înclin în fața lui

Gigi Becali a spus după meciul cu CFR Cluj că se înclină în fața lui Gnohere, cel care a reușit să aducă un punct nesperat, în prelungirile meciului, pentru Steaua. 

Cu toate că Steaua a fost la un pas să piardă meciul, Gigi Becali nu s-a arătat dezamăgit de prestația jucătorilor săi. În afara de Denis Alibec, Becali a avut cuvinte de laudă pentru toți jucătorii, însă în mod evident, cel mai mult l-a mulțumit Gnohere.

"Mă înclin în fața lui Gnohere! Ce să zic de Denis Alibec? N-a avut o prestație bună. E normal să fie supărat, el credea că o să joace și el mai bine când aveam noi om în plus. Joacă fotbal în egalitate numerică! Când nu joacă bine se supără pe toată lumea! Mă bun.

Junior Morais mi-a plăcut, a dat și pasă de gol. Și Budescu a jucat bine. Florin Tănase a intrat bine, chiar și Cristi a intrat bine, dar Florin Tănase a fost extraordinar", a spus Becali, la TV Digi Sport. 

Nemulțumit de arbitraj 

Patronul Stelei a fost însă foarte furios pe arbitrul meciului. El l-a criticat în termeni duri pe Ovidiu Hațegan, care ar fi dictat eronat penalty pentru CFR Cluj. Totodată, Becali spune ca Pintii n-ar fi trebuit să fie eliminat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel