Gigi Becali a decis. Preparatorul fizic al FCSB, Marian Lupu, concediat

Patronul FCSB, Gigi Becali, a decis să îl îndepărteze de la echipă pe Marian Lupu, preparatorul fizic al FCSB, acuzându-l de faptul că jucătorii nu sunt bine pregătiţi. 

Gigi Becali este nemulțumit de faptul că la echipă sunt foarte mulți jucători accidentați și a hotărât să nu mai continue colaborarea cu Marian Lupu, pe care-l consideră principalul vinovat pentru situația accidentărilor.

Picătura care a umplut paharul a fost întinderea suferită de Ioan Hora la antrenamentul de duminică dimineaţă. 

Marian Lupu a ajuns la FCSB în ianuarie 2017, la șase luni după ce Thomas Neubert a plecat la ŢSKA Sofia. Lupu mai fusese preparatorul fizic al roș-albaștrilor și pe vremea lui Cosmin Olăroiu. 

Câţi accidentaţi are FCSB

FCSB are în continuare infirmeria plină. Pe lângă Mihai Pintilii, Bogdan Andone nu se poate baza pe încă șase jucători, Marko Momcilovic, Dragoș Nedelcu, Olimpiu Moruțan, Mihai Roman, Harlem Gnohere şi Ioan Hora.

”Da, l-am dat afară! Nu este normal să ai atâția accidentați! O să căutăm alt preparator. Azi dimineață s-a accidentat Hora, a dat cu piciorul în minge și a făcut întindere. Am vorbit cu MM Stoica și cu doctorul și mi-au spus că e ceva în neregulă.

Nu e normal așa ceva. De un an de zile eram nemulțumit, dar am întrebat și mi s-a spus că antrenorul se ocupa de pregătirea fizică. Dar nu antrenorul era de vină”, a spus Becali pentru Gazeta Sporturilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel