Gigi Becali a călcat pe bec în permisie. Sancțiunile, iminente

Permisia de 24 de ore primită de Gigi Becali se pare că nu a fost de bun augur din cauza comportamentului său din perioada de eliberare provizorie.

Gabriel Botezan, purtătorul de cuvânt al penitenciarului unde este încarcerat Gigi Becali, a declarat pentru Fanatik că latifundiarul a încălcat aproape toate regulile pe care trebuie să le respecte un deţinut în ziua în care este eliberat să îşi viziteze familia.

"Domnul Becali nu avea voie să facă tot ce a făcut în cele 24 de ore în care a fost liber. Dânsul trebuia să se ducă în linişte acasă, să-şi vadă familia în linişte, să se prezinte cu documentul de eliberare provizorie la poliţia unde aparţine şi să se prezinte la penitenciar la ora stabilită de conducere.

Din păcate, dânsul a respectat doar ora la care s-a prezentat la penitenciar şi faptul că s-a dus cu documentul la poliţie când a plecat şi când a ajuns acasă şi când a plecat de acasă.

Citește și: Becali: Dacă iese Ponta președinte, în trei zile ...

În rest, a încălcat aproape toate regulile unui deţinut care iese pentru 24 de ore în permisie.

Nu avea voie să dea declaraţiile respective presei, cu iz politic şi aşa mai departe. Însă este responsabil pentru faptele pe care le face. Totodată, nici să intre la telefon, în emisiunile televizate, nu avea voie. Dar dânsul a spus că sună avocata. Normal că domnul comandat a aflat de declaraţiile sale, deoarece acestea au fost date aproape toată ziua la televizor.

În zilele următoare, domnului Becali i se va comunica decizia conducerii după ce dânsul a încălcat unele reguli, a mai declarat oficialul penitenciarului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel