Urmărește emisiunea live


Gică Hagi, sfat pentru fiul său, Ianis: Tot ce ţi se întâmplă acum este să te facă mai bun

Iată ce sfat i-a dat Gică Hagi fiului său, Ianis.

Ianis Hagi s-a transferat, sub formă de împrumut, până la finalul sezonului, la Glasgow Rangers. Mijlocașul român, ajuns în Scoția de opt zile, a înregistrat deja trei prezențe și un gol în tricoul noii sale echipe. Prima sa reușită a fost chiar în ziua în care tatăl său, Hagi, a împlinit 55 de ani.

În conferința de presă susținută de "Rege" înaintea meciului din campionat contra Universității Craiova, acesta a vorbit despre sfatul pe care i l-a dat lui Ianis.

Sfatul lui Gică Hagi

"Cum i-am zis eu lui: tot ce ţi se întâmplă acum este să te facă mai bun. Aşa a fost sfatul meu când am vorbit cu el. Tot ce ţi se întâmplă, că bine, că e negativ, e o situaţie care te face mai bun, să capeţi experienţă.

A fi mai bun înseamnă experienţă. El zi de zi învaţă, lucru care mie îmi place la el, e că el e deschis să înveţe, nu e un copil care pare că le ştie pe toate, nu, e deschis să înveţe îi place să antreneze, iubeşte fotbalul, sunt valori importante pentru el şi eu cred că în timp o să găsim răspunsuri mult mai concrete, mai clare, mai limpezi", a spus Hagi, potrivit digisport.ro.

Ianis Hagi a fost titular în ultimul meci jucat de Rangers

Ianis Hagi a fost titular în ultimul meci jucat de Rangers, sâmbătă, 8 februarie, în Cupa Scoției. Echipa din Glasgow a câștigat cu 4-1 în fața formației Hamilton Academical. Internaționalul român a fost schimbat în minutul 73 cu jucătorul Davis, atunci când tabela de marcaj indica 2-1 pentru Rangers. Colegii săi au mai punctat de două ori prin reușitele lui Morelos (min. 85) și Arfield (min. 90+2), citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel