Gică Hagi, ofertat de o națională calificată la Mondialul din Rusia

Ema Apostu / 15 Martie 2018 / 17:03
Hagi, generatia de aur
Hagi, generatia de aur

Gică Hagi, managerul tehnic de la Viitorul, a declarat din nou că este decis să plece din România.

"Cred că de acum încolo nu o să refuz ofertele. Nu mai contează ce am refuzat. Nu a fost doar una, ci mai multe. Au fost şi propuneri de la o echipă naţională care participă la Mondiale şi am spus nu.

E deschis la propuneri

Regula nu se mai schimbă. Greşelile mele ca antrenor au fost când am luat echipa de pe drum. Am personalitatea mea, am stilul meu şi nu e bine să confund, să iau echipe de pe drum. Acestea au fost greşelile pe care le-am făcut, dar am învăţat din ele. De acum când iau un proiect îl iau de la început şi îl clădesc pe orice ce doreşte fiecare.

Am experienţa necesară să duc anumite lucruri. Pot să schimb şi cursul apei, chiar dacă acum nu sunt modest. Pot să schimb multe, am învăţat multe. Cred că aş putea să duc mai ales această presiune de care mulţi se plâng. Nu am nicio problemă. Din contră, îmi place. Sunt deschis la propuneri. Sunt internaţional, am trăit mult şi după graniţă. Vom vedea ce va fi", a spus Gică Hagi într-o conferință de presă, potrivit TV Telekom Sport.

A avut ofertă din Spania

Impresarul Pietro Chidoi a dezvăluit că în iarnă Gică Hagi putea antreana în La Liga, la Deportivo La Coruna, echipa lui Florin Andone, antrenată acum de Clarence Seedorf.

De-a lungul carierei, Gică Hagi a mai antrenat naționala României, Bursaspor, Galatasaray, Poli Timișoara și FCSB. 

 

[citeste si]