Giani Kiriţă rupe tăcerea: Eu am o problemă gravă

Rodica Mitu / 29 dec 2017 / 20:12

Fotbalistul Giani Kiriță, unul dintre concurenții "Exatlon", competiție care va începe pe 7 ianuarie, la Kanal D, spune că este în stare să lupte până la ultima picătură de energie pentru a câștiga.

"Eu am o problemă gravă: nu suport să pierd. Și când mă joc cu băiatul meu – care are 14 ani și jumătate – îmi place să îl enervez", spune sportivul.

Cu toate acestea, Giani are un punct slab care îl poate descalifica în competiție: este claustrofob. "Cea mai mare frică a mea, pe care am încercat să o depășesc, dar nu am reușit, este claustrofobia. Cu avionul nu am nicio problemă, dar în spații închise și în lift nu pot să stau. Am încercat, dar nu merge".

Își va învinge Giani Kiriță, oare, claustrofobia, mânat de dorința de a câștiga? Filmat în îndepărtată Republica Dominicană, acest reality revoluționar, sută la sută autentic, va putea fi urmărit aproape în timp real.

[citeste si]

Competiția le va pune la încercare slăbiciunile celor 20 de concurenți, dintre care 10 vedete, totul pentru marele premiu de 100.000 de Euro.