Ghiță, denunț BOMBĂ pe numele lui Kovesi. Intervenție explozivă din Serbia

Sebastian Ghiță a depus o plângere pe numele Laurei Codruța Kovesi, informează România TV.

Sebastian Ghiță a declarat, duminică seară, la România TV, că a făcut o plângere penală pe numele fostei şefe a DNA. Laura Codruța Kovesi a fost reclamată de Ghiță la Secția Specială pentru anchetarea magistraților. Sebastian Ghiță susține că Laura Codruța Kovesi i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa. Potrivit acestuia, factura prin care a fost plătit avionul a ieşit la iveală de curând.

Denunțul a fost depus de Sebastian Ghiță săptămâna aceasta. Conform România TV, deja au început audierile. Kovesi este acuzată de „grup infracțional organizat”.

Sebastian Ghiță a avut o intervenție telefonică din Serbia la România TV: „După ce am prezentat autorităților statului român toate elementele care puteau fi verificate în legătură cu activitatea infracțională a acestui grup, am observat că, practic, nimic nu s-a întâmplat. Mi-a fost clar că ceea ce o întreagă națiune vede - respectiv probe falsificate, dosare măsluite - este lăsat uitării. (...) Atunci când doamna Kovesi, poate și alții... aflau că sunt informații, date despre ceea ce făceau nelegal în România, imediat Onea și Negulescu inventau un dosar, un denunț și imediat obțineau mandate de arestare, controale judiciare, sechestre. Sunt convins că au încercat și cu alți oameni, așa cum au încercat cu mine. Să-i oblige să nu declare nimic despre doamna Kovesi. (...) Am avut curajul să revin cu această chestiune. La momentul la care am încercat să mă feresc de răutatea acelor oameni, nu am avut dovezi despre existența acelei facturi. (...) Toată puterea acestei doamne și instituției pe care a dominat-o a fost folosită apoi pentru a fabrica dosare false împotriva mea”.

„A dominat, a terorizat”

„Nu cred că vă e străină informația că doamna Kovesi a mințit când a spus că nu se cunoaștea cu mine, că nu a fost la mine acasă. Și-a permis acest lucru. Sigur că era cine era. E mai grav cum a acționat ulterior, zi de zi, lună de lună, să construiască acest grup. Practic, să domine societatea într-un fel nepermis. Rând pe rând, acest grup a dominat, a terorizat", a mai spus Ghiță.

„Ceea ce ne-au făcut acești oameni nu trebuie să se mai întâmple. Cred că procurorii de la Parchetul General trebuie să facă lumină. (...) E clar că Parchetul General, dacă a început să facă audieri, a luat în considerare aceste informații. (...) Nu trebuie să facem anchetă la televizor", a declarat Sebastian Ghiță, duminică seară, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel