Ghiţă, către cei care-şi atacă ţara: România NU este mai coruptă decât Germania

Parlamentul european
Parlamentul european

Luptătorul K1 Daniel Ghiţă a acordat un interviu unei publicaţii din Olanda în cadrul căruia a subliniat faptul că "România NU este mai coruptă decât Germania, Olanda, Belgia sau Austria".

Daniel Ghiţă transmite un mesaj devastator pentru cei care denigrează propria ţară şi lansează, în special în exterior, informaţii negative despre România. 

Iată mesajul transmis de către Daniel Ghiţă: "Mesajul meu în acest interviu este să începem să vorbim frumos despre țara noastră: România NU este o țară coruptă! România NU este mai coruptă decât Germania, Olanda, Belgia, Austria, etc. Corupția este peste tot în lume și exista de 2000 de ani. Iar unii fură de 2000 de ani din România şi încă se mai fură!

Fiți mândri ca sunteți români și promovați România peste tot cu mândrie, ca o țară integră și un popor cu istorie și strămoși, de care suntem mândri, nu cum o promovează cozile de topor în Brussel! Eu spun lucrurilor pe nume așa cum sunt, nu via postacii sau cățeluși băgați la înaintare sa jignească și să denigreze.

Nu mă "prostituez" pe bani la Show-uri penibile la TV! Am refuzat ofertele să candidez la Europarlamentare, anul acesta! Trebuie să începem să schimbăm ceva în țara asta și să învățam să ne asumăm ce facem, fără sa mai dam vina pe alții! Important este sa fim uniți, nu dezbinați și sa ne bârfim valorile, pe la spate, cu denigrări și minciuni."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel