ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Ioan Ghișe, susținere pentru Călin Popescu Tăriceanu la Președinție

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Senatorul independent Ioan Ghișe, fost membru al PNL, a anunțat, luni, ce candidat va susține în alegerile prezidențiale, precum și argumentele pentru decizia sa.   (ex - Partidul Național Liberal) a anunțat luni, printr-un comunicat de presă, că susține candidatura lui Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului, la Președinție

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidatul la Președinție pe care Ioan Ghișe îl susține este președintele Senatului, Călin POpescu Tăriceanu. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Domnia sa este o certitudine politică pentru un comportament politic democratic, constructiv și echilibrat, demonstrate în ultimii 25 de ani. Ca prim-ministru a contribuit decisiv ca salariile și pensiile să se dubleze în doar patru ani, iar economia României să se dezvolte. Domnul Tăriceanu are o îndelungată experiență politică și a demonstrat competența politică și spirit liberal. A demonstrat ca prim-ministru că poate și știe să reprezinte România pe plan internațional cu onoare și demnitate", își argumentează poziția senatorul Ioan Ghișe, potrivit Agerpres.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În opinia senatorului, Călin Popescu Tăriceanu "merită și noi, cetățenii români, merităm ca acesta să fie ales președinte al României".

Citește și Ioan Ghișe, pentru DC News: Vor urma și alte dezvăluiri în campania prezidențială. Traian Băsescu vrea să creeze cât mai multe diversiuni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel