Ghinea (USR), taxat după cuvintele folosite: „Prin ură vreți să convingeți electoratul că sunteți mai buni?”

„Borfași”, „cârpe”, „marionetă” sunt cuvintele folosite de Cristian Ghinea de la USR într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook.

„Serbia e țara aia care acordă borfașilor români azil politic? Oare patrihoții ăștia care se împăunează cu dragostea de țărișoară și cu mândria națională își dau seama ce ridicoli sunt la faza următoare: justiția din Serbia a acordat azil politic lui Sebi Ghiță.

Dacă am fi avut oameni politici, nu cârpe ale lui Dragnea, România, ca stat membru UE, trebuia să ceară Comisiei Europene suspendarea discuțiilor cu Serbia lui Vučić până la rezolvarea următoarei dileme: Cum poate un stat candidat la aderare să decidă că un stat membru UE e genul de țară al căror cetățeni necesită azil politic?

Dacă nu am fi conduși de borfași, acesta era un scandal.

Omul forte de la Belgrad tocmai a defilat prin România in vizită oficială.

Noul amic al lui Putin, sfidător la adresa UE, nici nu ar fi trebuit primit în România, țară care deține președinția Consiliului UE, cel puţin câtă vreme nu s-a terminat ancheta asupra dilemei Serbia-azil-politic-Ghiţă (normal că nu a început această anchetă, zic de ce ar fi făcut o țară condusă de oameni serioși). În schimb, acum, România îl exonerează pe Sebi, campion al devalizării bugetului, o pune sub acuzare pe Kovesi și marioneta de la guvern a lui Dragnea bate câmpii despre autostrăzi fantomatice construite cu Serbia. România merită respect inclusiv în Serbia și România merită mai mult decât să fie condusă de tolomaci!”, a scris, pe contul de Facebook, Cristian Ghinea.

Ce mesaje a primit ulterior pe Facebook

„Prin ură si prin sintagma 'ştirbi borfaşi şi tolomaci' vreti să convingeti electoratul ca sunteti mai buni decat actualii conducatori?”, i-a scris ulterior un internaut. 

„Cine a hotărât că România "merită" respect? N-ar trebui să-l și câștige?”, i-a scris altcineva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel