Ghid spiritual. Previziuni pentru dragoste, carieră și sănătate în anul 2019

Universitatea Populară Ioan I. Dalles și Editura Dharana organizează marți, 26 februarie, de la ora 18.30, la Sala Dalles (B-dul. Nicolae Bălcescu, nr. 18,lângă Hotel Intercontinental), lansarea cărții „Ghid spiritual pentru copii, părinți, femei și bărbați” și conferința „Ciclul de nouă ani în numerologie. Previziuni pentru dragoste, carieră și sănătate în anul 2019”.
Invitați speciali la eveniment sunt acad.dr. Ovidiu Bojor, Mihăiță Toma - terapeut holistic, scriitor, Nelu Vicleanu - astrolog, specialist în numerologie. Programul artistic include momente susținute de actrița Anca Pandrea, trupa Călin Costache & FRIENDS - muzică pariziană, iar moderatorul e Maria Timuc. Evenimentul va dura între două ore și jumătate și trei ore.

Toți cei prezenți la conferință vor primi un dar


Evenimentul omagiază o mare inițiată care a lăsat – prin scrierile sale – o adevărată amprentă frumoasă pentru oameni: Luule Viilma. Cartea lansată pe 26 februarie este ultima dintr-o serie de 9 cărți (seria „Învață să te ierți”) ale autoarei, traduse în România de Editura Dharana. Va vorbi despre viața spirituală a copiilor, a părinților, a bărbaților și a femeilor acad. dr. Ovidiu Bojor și terapeutul și scriitorul Mihăiță Toma. În același timp, cei prezenți la conferință vor primi un dar: previziuni pe baza anului numeric personal făcute de un specialist în numerologie și zodiac chinezesc, Nelu Vicleanu.

Anca Pandrea va citi un fragment din cartea Luulei Viilma

 
Actrița Anca Pandrea va citi un scurt fragment din cartea Luulei Viilma, iar trupa „Călin Costache & FRIENDS” va încheia seara cu un mini concert minunat de muzică franțuzească. Editura Dharana va oferi zece cărți gratuite în cadrul unei tombole care se va desfășura în timpul evenimentului. Cereți și biletul de tombolă la intrarea în sală. Prețul biletului de intrare este 20 de lei. La final, puteți participa la un minicocktail în hol. Autorii prezenți (Ovidiu Bojor, Mihăiță Toma și Maria Timuc) vor oferi autografe.

„Indiferent ce ar spune ceilalți, hotărâtor este ce spune mama”

 
„Nimic altceva nu influențează mai mult viața copilului decât ce spune mama lui, și în sens pozitiv și negativ. Indiferent ce ar spune ceilalți, hotărâtor este ce spune mama. De aceea mama trebuie să fie foarte atentă să nu submineze autoritatea celorlalți, fie el tatăl, bunicul, bunica, unchiul, mătușa sau oricine altul dintre străini. Fără îndoială că copilul trebuie protejat de capriciile egoiste ale adulților, dar să nu fie protejat și față de adevăr dacă este vorba despre o greșeală făcută de părinți. O mamă care vrea să fie bună s-ar putea să nu observe că, fiind nemulțumită de soț, le transmite și copiilor această nemulțumire. Cel mai rău este chiar pentru ea deoarece lucrurile se pot întoarce ca un bumerang”, spune Luule Viilma.
(w670)
(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel