Ghid montan, decedat în Defileul Jiului

Un bărbat de 42 de ani a murit în urma accidentului la rafting de pe Defileul Jiului.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a murit sâmbătă după amiază în urma accidentului la rafting care a avut loc în Defileul Jiului, au informat reprezentanţii ISU Gorj.

Potrivit acestora, bărbatul căzut în râul Jiu a fost declarat decedat de către medicii sosiţi la faţa locului. Salvamontişti şi pompieri au intervenit, sâmbătă după amiază, la un accident de rafting, în Defileul Jiului. La locul accidentului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Târgu Jiu şi Gărzii de Intervenţie Bumbeşti Jiu precum şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj.

Potrivit primelor informaţii, apelantul a semnalat faptul că o persoană scoasă din apă este în stare de inconştienţă. Conform reprezentanţilor IPJ Gorj, din primele informaţii, un grup format din 18 persoane ar fi organizat rafting pe Defileul Jiului, iar o barcă cu nouă persoane s-a răsturnat.

'Se pare că persoana ar fi chiar ghidul acestei expediţii, un bărbat de 42 de ani din Bucureşti', au mai spus reprezentanţi ai IPJ Gorj.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel