Ghiță, extrădare. Ciutacu, ironie: E o conspirație universală

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu face o trecere în revistă a politicienilor și oamenilor de afaceri pentru care statul român nu a reușit să obțină extrădarea.

Jurnalistul ironizează justiția din România și pe susținătorii ei, arătând că este puțin probabil ca, în ciuda tututor refuzurilor din partea țărilor care găzduiesc persoane condamnate sau umărite, justiția românească să fie cea mai corectă.

"Justitia din Serbia, flit la Ghita. Justitia din Israel, flit la Elan. Justitia din Costa Rica, flit la Udrea si Bica. Justitia din Anglia, flit la Popoviciu. Justitia din Madagascar, flit la Mazare. Justitia din Ungaria, flit la Marko. Justitia din Argentina, flit la Morgenstern. Justitia din Italia, flit la Bene. Justitia din Liban, flit la Awdi. Justitia din Iordania, flit la Boenica. M-am lamurit. E o conspiratie universala a justitiilor corupte impotriva singurei justitii corecte din lume, cea romaneasca", scrie Ciutacu pe Facebook.

Curtea Supremă de la Belgrad a refuzat vineri să îl extrădeze pe omul de afaceri şi fost parlamentar român Sebastian Ghiţă, inculpat pentru mai multe acuzaţii de corupţie, spunând că a primit azil în Serbia, relatează agenţia Associated Press, preluată de ABC News pe site-ul său.

Curtea Supremă a precizat vineri că autorităţile sârbe i-au aprobat în iunie cererea de azil a lui Sebastian Ghiţă. Conform comunicatului instanţei, lui Sebastian Ghiţă i-a fost acordat azil "de teama persecuţiei în ţara de origine din cauza opiniilor politice".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel