Gheorghe Turda se alătură CNMR. Ce zice Cumpănașu

Coaliția Națională pentru Modernizarea și Respectarea României (CNMR) anunță alăturarea unei noi personalități de marcă din domeniul cultural-artistic în conducerea sa. 

CNMR transmite că maestrul Gheorghe Turda a decis să se alăture CNMR, pentru a promova împreună identitatea națională și a contribui la conservarea tradițiilor și obiceiurilor românești ce ne reprezintă pe noi ca popor.

Gheorghe Turda cunoscut interpret de muzică populară a susținut de-a lungul anilor concerte în peste peste 40 de țări și a participat la peste 80 de turnee. Student eminent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima" din Cluj, încă din anii studenției s-a impus ca interpret, prin calitățile deosebite ale timbrului său vocal, bogăția și valoarea repertoriului ales.

În 1991 i-a fost conferit gradul de locotenent-colonel onorific, ca recunoaștere a meritelor sale artistice. În anii 1994-1997, s-a implicat, în calitate de colonel, tot mai mult în viața artistică a celor ce-și desfășoară activitatea în armata și poliția română, precum și în armată în calitate de colaborator cu alte atribuții.

Declarații Cumpănașu

"Preocuparea CNMR de a aduce alături tot mai mulți apostoli ai românismului din zone precum arta, muzica, teatrul și filmul face parte din efortul CNMR de a păstra vie identitatea românească și de a susține valorile românești. Gheorghe Turda este un exemplu de promovare a valorilor naționale tradiționale și apărare a ființei naționale", a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel