Gheorghe Turda, scandal cu revoluționari la un concert în Capitală

Gheorghe Turda a fost implicat înt-un scandal iscat de către un grup de revoluționari în timpul unui concert în aer liber ținut în Capitală, pe 21 decembrie, potrivit wowbiz.ro.

Potrivit sursei citate, concertul a fost unul cu momente extrem de neplăcute pentru Gheorghe Turda. Astfel, un grup de persoane care aniversau 28 de ani de la Revoluția din 1989 au început să țipe, jandarmii reușind să-i stăpânească cu greu.

"Gheorghe Turda a cântat în piață, în aer liber. Câțiva oameni din față scenei au început să strige "securistule", urlau, trăgeau de garduri, erau revoluționari după cum spuneau. Au vrut să urce după el pe scenă. Gheorghe Turda și-a continuat spectacolul, iar spre final a coborât de pe scenă protejat de paznici, de jandarmi.

N-a fost un moment plăcut pentru Turda. El a încercat să îi facă pe oameni să se distreze, să le distragă atenția de la scandal, cântându-le piese vesele, frumoase, dar situația era scăpată de sub control", au declarat surse de la fața locului.

[citeste si]

Gheorghe Turda a declarat ulterior că: "Nu la mine s-au referit, ci la un revoluționar care a urcat pe scenă lângă mine. Era o persoană aflată în stare de ebrietate avansată. Ca să va explic cum a stat situația, trebuie să vă spun că, într-adevăr, în public se aflau revoluționari foarte mulți, dar ei erau împărțiți în două tabere. Imaginați-va asta. Două tabere rivale. Când a urcat persoana respectivă pe scenă, alți revoluționari din public au început să strige la el.

Atunci, eu am avut prezență de spirit și am început să cânt "Așa-i românul" și totul s-a calmat. Apoi am continuat cu "Treceți batalioane române Carpații" și așa am evitat un incident. Revoluționarul a fost coborât de pe scenă. Am cântat o oră și 15 minute. A fost un spectacol foarte reușit", a declarat Gheorghe Turda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel