Gheorghe Şimon, ministrul Economiei: Guvernele nu se fac la televizor

 Ministrul Economiei, Gheorghe Şimon, a declarat vineri că Guvernele nu se fac "la televizor". El a răspuns astfel unei întrebăi referitoare la posibila sa remaniere. A fost una din puținele sale declarații publice, la capitolul comunicare, el fiind practic inexistent în întreg mandatul

"Vom şti, veţi şti şi dumneavoastră. Guvernele nu se fac la televizor, Guvernele se votează în forul democratic. Vom vedea. (...) Este decizia colegilor", a declarat Gheorghe Şimon, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, întrebat de presă dacă va rămâne în Cabinetul Dăncilă. 

Întrebat acelaşi lucru, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a spus: "E o zi frumoasă. Ce zi frumoasă! Sunt foarte vesel, nu ştiu dacă mă regăsesc sau nu". 

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a afirmat, la rândul său, întrebat dacă îşi mai doreşte să rămână în Guvern: "Important este programul de guvernare, nu au votat românii Liviu Pop la Ministerul Educaţiei, au votat un program de guvernare".

Reamintim că social democrații se reunesc în cadrul unui Comitet Executiv Național pentru desemnarea miniștrilor din Guvernul Dăncilă. Unii dintre miniștri au anunțat deja că nu mai vor să facă parte din viitorul Executiv. În această situație se află ministrul Sportului, Marius Dunca și ministrul Sănătății, Florian Bodog.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel