Gheorghe Piperea şi Dumitru-Remus Vulpescu şi-au încetat calitatea de consilieri onorifici ai prim-ministrului

Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Gheorghe Piperea şi Dumitru-Remus Vulpescu şi-au încetat calitatea de consilieri onorifici ai prim-ministrului, prin decizii ale premierului Viorica Dăncilă publicate miercuri în Monitorul Oficial. 

Gheorghe Piperea a fost consilier onorific al fostului premier Mihai Tudose pe chestiuni de fiscalitate, banking, piaţă de capital şi insolvenţă, iar Remus Vulpescu a fost consilier onorific pentru Strategia de dezvoltare economică integrată, ambii cu activitate neremunerată. 

Pe 13 noiembrie anul trecut, Piperea anunţa că a decis să îşi înainteze demisia din funcţia de consilier onorific al lui Tudose, precizând că acesta a fost de acord cu decizia sa. Anunţul demisiei venea după ce avocatul a scris pe Facebook că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ar trebui să demisioneze pentru a-şi putea proba nevinovăţia. 

Reacția lui Gheorghe Piperea

Gheorghe Piperea a spus că probabil că, în acest moment, a fost formalizată decizia sa de renunţare la calitatea de consilier onorific al premierului. "Probabil că acum au formalizat-o", a declarat Piperea. 

Pe de altă parte, prin alte decizii ale premierului Viorica Dăncilă publicate miercuri în Monitorul Oficial, Simona-Gabriela Baltag şi Robert Rucăreanu au fost eliberaţi din funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel