Gheorghe Mihăilescu, numit director general al Romsilva pentru următorii doi ani

Gheorghe Mihăilescu a fost numit, vineri, la conducerea executivă a Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva, pe o perioadă a mandatului ce se va încheia la 31 decembrie 2021, informează instituţia, într-un comunicat de presă.

Numirea lui Mihăilescu a fost făcută de către membrii Consiliului de Administraţie al RNP Romsilva. Astfel, conducerea executivă a Romsilva va fi asigurată de Gheorghe Mihăilescu pentru un mandat în perioada 24 august 2019 - 31 decembrie 2021. 'Numirea directorului general al Romsilva s-a făcut în urma finalizării procedurii de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru postul de director general al Regiei Naţionale a Pădurilor-Romsilva, organizată de Consiliul de Administraţie prin expertul în recrutare SC Pluri Consultants Romania.

Procesul de recrutare şi selecţie s-a derulat conform OUG nr.109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu respectarea principiilor liberei competiţii, nediscriminării, transparenţei şi asumării răspunderii şi cu luarea în considerare a specificului şi complexităţii activităţii regiei autonome, având ca scop identificarea, recrutarea şi selectarea celui mai potrivit candidat pentru ocuparea postului de Director General al Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva', precizează instituţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel