Gheorghe Dincă, ”personaj principal”. Ion Cristoiu: Cele mai grave fapte ale acestui scandal

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Ion Cristoiu a scris pe blogul său despre cazul de la Caracal.

„Am mai scris că lungirea anchetei în Cazul Caracal își are cauza în faptul că showrunners-ii (în traducere, cei care dirijează show-ul, asumîndu-și rolul de scenariști, garanți ai valorii artistice și producători) n-au găsit încă finalul. Un final care să mulțumească opinia publică. O opinie publică interesată urieșește de evoluția anchetei, sceptică fundamental în privința variantei oficiale.

Ca și în cazul serialelor americane, dependente de rating, dar și de pozițiile luate de diferite ONG-uri, Showrunners-ii Caracal sînt cu ochii pe opinia publică. Personajul principal al serialului e Gheorghe Dincă. El a fost scris și rescris de zeci de ori de la începutul Scandalului. În funcție de starea opiniei publice, dar și de talentul scenariștilor. De fiecare dată se testează dacă o variantă e înghițită sau nu de opinia publică. Dacă nu, se lansează o altă variantă.

Operațiunea a avut și are loc atît prin comunicate oficiale, cît și prin scurgeri din dosarul de anchetă. Da, scurgeri din dosarul de anchetă, unul dintre cele mai grave fapte ale acestui Scandal”, a scris Ion Cristoiu pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel