Gheata de Aur: Leo Messi (FC Barcelona), câștigătorul de anul acesta

Gheata de Aur: Leo Messi (FC Barcelona), câștigătorul de anul acesta
Gheata de Aur: Leo Messi (FC Barcelona), câștigătorul de anul acesta

Leo Messi (FC Barcelona) a câştigat pentru a cincea oară trofeul Gheata de Aur.

Argentinianul Lionel Messi, atacantul echipei FC Barcelona, a câştigat pentru a cincea oară trofeul Gheata de Aur, informează un comunicat al clubului. Căpitanul formaţiei catalane a fost recompensat astfel pentru cele 34 de goluri marcate sezonul trecut în La Liga în cele 36 de meciuri disputate.

Evenimentul, care a avut loc la sediul Antiga Fabrica Estrella Damm din Barcelona, a fost prezidat de preşedintele clubului, Josep Maria Bartomeu, fiind prezenţi şi directorii Silvio Elias şi Xavier Vilajoana, precum şi Pep Segura, Eric Abidal, Guillermo Amor, Ramon Planes, Jordi Roura, Aureli Altimira şi coechipierii lui Messi, Sergio Busquets şi Sergi Roberto. Cinci copii de la Centrul de Cancer Pediatric din Barcelona, un spital care a beneficiat de suportul financiar al Fundaţiei Leo Messi, au prezentat Gheata de Aur, alături de litere care formau numele MESSI.

Citește și: Luka Modric, Balonul de Aur 2018. Pe ce loc sunt Ronaldo și Messi

Argentinianul i-a depăşit pe egipteanul Mohamed Salah (Liverpool, 32 goluri) şi englezul Harry Kane (Tottenham, 30 de goluri). În sezonul 2009/2010, Messi a câştigat trofeul marcând 34 de goluri, în 2011/2012 l-a cucerit marcând 50 de goluri, în 2012/2013 a obţinut distincţia după ce a reuşit 46 de goluri, apoi în 2016/2017 a reuşit 37 de goluri. Nu m-am aşteptat la toate aceste trofee când am început fotbalul. Visul meu a fost, evident, să fiu profesionist, dar nu mi-am imaginat atât de mult. Este rezultatul muncii, al efortului şi, mai presus de toate, al coechipierilor. Joc în cea mai bună echipă din lume, am coechipieri care sunt cei mai buni din lume pe posturile pe care joacă, iar asta face totul mai uşor şi pot obţine aceste premii', a spus Messi. FC Barcelona este lider în prezent în La Liga după 16 etape.

Citește și: Halep, lovitura anului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel