EXCLUSIV  Gestul banal care transformă viața unei ZODII din noiembrie. Apar și oameni importanți

Horoscop
Horoscop

HOROSCOP 2019. Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a prezentat horoscopul pentru această săptămână. O zodie trebuie să se axeze pe carieră.

„Zona profesională! Luna Nouă se petrece în Casa carierei, Mercur va retrograda tot acolo. Concentrarea acolo trebuie să fie. Lăsați restul săptămâna aceasta! Concentrați-vă pe ceea ce vă doriți de la carieră.

Trebuie să vă dați seama ce trebuie schimbat, cu cine trebuie discutat. Aveți nevoie de vizibilitate, ea trebuie făcută prin comunicarea cu superiorii. Duceți-vă la persoana importantă și purtați o discuție, astfel încât să vă creionați o idee despre ce v-ar plăcea să faceți.

Vă veți reîntâlni cu oameni care au fost importanți în viața voastră, oameni care v-au ajutat să luați o decizie. Poate că reapar tocmai pentru că e nevoie de încă o decizie și nu o puteți lua singur. Nu trebuie neapărat să vă spună ce să faceți, dar discuția cu persoana respectivă vă aduce la fileu o soluție. O puteți folosi să vă fie mult mai bine.

Relația cu familia e puțin tensionată. Poate că vă ajută partenerul", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNEWS, despre Vărsător și cei cu ascendent în această zodie.

VEZI ȘI: Horoscop chinezesc ianuarie 2020. VICTORIE! Cine intră cu dreptul în noul an

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel