Gerul Bobotezei. Vremea în weekend

ANM
ANM

Temperaturile vor scădea până la minus 22 de grade în următoarele zile, anunţă meteorologii.

Gerul Bobotezei aduce temperaturi de chiar minus 22 de grade în România. Meteorologul Romica Jurca a explicat pentru România TV la ce să ne aşteptăm zilele următoare. 

"Sunt temperaturi negative în toată ţara. Cele mai ridicate temperaturi sunt în sud-vestul Olteniei şi pe litoral, 1-2 grade cu minus, dar se înregistrează şi minus 22 de grade la munte, la Vârful Omu. De asemenea sunt minus 19 la Bâlea Lac. În zona montană, la înălţimi mai mari de 1.500 de metri sunt temperaturi între -16 şi -22 de grade. 

Mâine dimineaţă va fi din nou ger, cu temperaturi cel puţin la fel de scăzute ca astăzi, în condiţiile în care nebulozitatea nu va fi foarte consistentă. Vor fi şi intervale scurte cu un ger mai degajat. Vântul este mai alert în zona Carpaţilor de curbură, în Bărăgan şi în Dobrogea, accentuând senzaţia de rece, mai ales în zona Deltei Dunării. 

În următoarele zile temperaturile rămân coborâte. La noaptea vom avea valori la fel de mici ca în această dimineaţă, dacă nu chiar mai mici. Mâine temperatura va avea o uşoară creştere şi am putea vorbi de o Bobotează fără ger, cu temperaturi negative dar să nu fie ger însă în primele zile ale săptămânii viitoare temperaturile vor scădea din nou", a explicat Romica Jurca. 

Vezi şi: Zodia care va avea un an grozav! Trebuie să se pregătească

Phoenix, concert de înaltă ținută culturală



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel