Germanul Niklas Suele (Bayern), grav accidentat, nu va fi refăcut la timp pentru EURO 2020 (Hoeness)

Niklas Suele, omul forte al apărării centrale a naţionalei de fotbal a Germaniei, grav accidentat, sâmbătă, în meciul pe care Bayern Munchen l-a terminat la egalitate cu Augsburg, nu va fi refăcut la timp pentru a juca la Campionatul European de fotbal din 2020, a asigurat, luni, preşedintele clubului bavarez Uli Hoeness, citat de AFP.

"Aparent, sezonul s-a încheiat pentru el. El poate pune cruce EURO 2020", a spus Hoeness, luni, citat de agenţia sportivă SID.

Jucătorul, în vârstă de 24 de ani, a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchi, sâmbătă, la meciul Bayern - Augsburg (2-2) din Bundesliga. El a fost operat luni.

La rândul său, selecţionerul echipei naţionale Joachim Loew, a deplâns "o foarte proastă veste", repetând că Suele era un "element de bază" în proiectul său de reconstrucţie pentru EURO 2020. Absenţa sa va fi cu atât mai problematică cu cât Loew i-a determinat să se retragă de la echipa naţională pe Jerome Boateng şi Mats Hummels în martie, elemente de bază ale apărării germane.

La Bayern, antrenorul Niko Kovac dispune de mai mulţi jucători capabili în apărarea centrală, între care francezii Benjamin Pavard şi Lucas Hernandez sau spaniolul Javi Martinez.

Întrebat despre posibilitatea de a căuta un fundaş suplimentar la mercato de iarnă, Hoeness a afirmat: "Nu vom căuta pe nimeni".

Selecţionata Germaniei ocupă locul al doilea în Grupa C a preliminariilor EURO 2020, la egalitate de puncte cu Olanda, având şanse mari să se califice la turneul final.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel