Germania-Chile, finala Cupei Confederațiilor 2017, rezultat final

UPDATE: Selecționata de fotbal a Germaniei a câștigat în premieră Cupa Confederațiilor, după 1-0 (1-0) cu Chile. Germania, campioana mondială en titre, dar care s-a prezentat în Rusia fără vedetele sale și cu cel mai tânăr lot dintre cele opt competitoare (24 ani), s-a impus prin golul marcat de Lars Stindl (20).

----

Germania va întâlni Chile la Sankt Petersburg, în marea finală a Cupei Confederațiilor. Partida va începe de la ora 21 și va fi transmisă de TVR 2 și TVR HD, dar și în format Live Score de www.dcnews.ro.

UPDATE:  Chile - Germania
                      0 - 1

A marcat: L.Stindl '20.


LIVETEXT GERMANIA-CHILE, Finala Cupei Confederațiilor: Cupa Confederațiilor FIFA este o competiție fotbalistică între echipe naționale de fotbal, organizată de FIFA o dată la patru ani. La turneu participă câștigătoarele competițiilor continentale din Europa, Asia, Africa, America de Sud și America Nord și Centrală.

LIVETEXT GERMANIA-CHILE, Finala Cupei Confederațiilor: În acest an competiția este organizată de Rusia, viitoare organizatoare a Campionatului Mondial din 2018.

LIVETEXT GERMANIA-CHILE, Finala Cupei Confederațiilor: Marea finală se va disputa între Germania (campioana mondială) și Chile (campioana Americii de Sud).  Nemții au trecut în semifinală de Mexic (campioana Americii de Nord și Centrale) cu un neverosimil 4-1, în timp ce Chile a dispus la lovituri de la 11 metri de Portugalia (campioana Europei), echipa starului mondial Cristiano Ronaldo.

LIVETEXT GERMANIA-CHILE, Finala Cupei Confederațiilor: Finala mică programează întâlnirea dintre Mexic și Portugalia.

LIVETEXT GERMANIA-CHILE, Finala Cupei Confederațiilor: Marea finală a campioanelor continentale se va disputa de la ora 21:00. Partida dintre Germania și Chile va fi transmisă și în format Live Score de www.dcnews.ro 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel