Georgiana Hosu, DIICOT: ”Colegii mei cercetează HAOS!” Procurorii, șocați de 'locuința groazei'

Georgiana Hosu, procurorul șef adjunct al DIICOT, a făcut noi declarații după ce procurorii serviciului au terminat prima parte a cercetărilor în casa și curtea suspectului de crimă de la Caracal, Gheorghe Dincă.

Procurorul șef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu, a declarat, duminică după amiaza, că procurorii și polițiștii care fac cercetări la fața locului au rămas șocați de haosul de acolo:

”Nu am stat să-l audiem. El trebuie să fie prezent la cercatare susținut de avocat. Nu-l audiem acum. Nu există niciun buletin preliminar de analiză. Ele vor veni după amiază sau în seara aceasta. În momentul acesta colegii mei cercetează haos, ca să ma exprim uman. Sunt copaci, animale, lucruri aruncate unele peste altele, camioane de haine vechi care trebuie analizate pentru că pot fi probe. Sunt gropi, e un atelier, sunt lucruri îngrămădite unele peste altele. Sunt obiecte care nu au ce căuta aici.”

”Sunt lucruri care trebuie analizate. Cercetarea la fața locului trebuie făcută în condiți legale. Dacă vor apărea alte date reale vom analiza”, a declarat procurorul șef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu.

Cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat în cazul dispariţiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, au fost reluate duminică. La faţa locului a fost adus şi suspectul, pe numele căruia a fost emis mandat de arestare preventivă, fiind acuzat de viol şi trafic de minori. Anchetatorii încearcă să găsească noi indicii şi probe în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel